Villkor

null

Vi driver webbplatsen https://www.beauty4us.se med försäljning av produkter och behandlingstjänster.

Denna sida informerar dig om vår policy för insamling, användning och avslöjande av personuppgifter när du använder vår tjänst och de val du har länkat till den informationen.

Vi använder dina uppgifter för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten godkänner du insamling och användning av information i enlighet med denna policy. Om inte annat anges i denna sekretesspolicy har termer som används i denna sekretesspolicy samma betydelse som i våra användarvillkor, tillgängliga från https://www.beauty4us.se

 

Information
insamling och användning Vi samlar in flera olika typer av information för olika ändamål för att tillhandahålla och förbättra vår tjänst till dig.

Typer av insamlad data:

Personlig information
När vi använder vår tjänst kan vi be dig att förse oss med viss personlig identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig (“Personlig information”). Personligt identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsad till:

E-postadress
Förnamn och efternamn
Telefonnummer, personnummer, adress, stat, provins, postnummer / postnummer, stad.

Din information kommer att raderas om du inte har varit aktiv och inloggad de senaste 6 månaderna.

Användningsdata
Vi samlar inte in information om hur tjänsten används (”Användningsdata”). Denna användningsinformation kan innehålla information som datorns Internetprotokolladress (t.ex. IP-adress) Spårning och cookies i Boka Direkt
De använder kakor och liknande spårningsteknik för att spåra aktiviteten i sin tjänst och behålla viss information. läs mer på deras sida.

Användning av data
Beauty 4 Us använder den insamlade informationen för olika ändamål: För att tillhandahålla och underhålla Tjänsten
För att meddela dig om förändringar i vår tjänst
För att du ska kunna delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det
Att ge kundvård och support
Att tillhandahålla analys eller värdefull information så att vi kan förbättra tjänsten

För att övervaka användningen av tjänsten
För att upptäcka, förebygga och åtgärda tekniska problem
Om du är utanför Sverige och väljer att lämna information till oss, observera att vi inte överför data, inklusive personuppgifter, till någon.

Ditt godkännande av denna sekretesspolicy följt av ditt inlämnande av sådan information representerar ditt avtal.

Beauty 4 Us kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna integritetspolicy och att ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till någon organisation eller något annat land.

Inlämning av uppgifter
Lagliga krav
Beauty 4 Us kan avslöja dina personuppgifter i god tro att sådan åtgärd är nödvändig för att:

Att uppfylla en lagstadgad skyldighet
För att skydda och försvara Beauty 4 Us rättigheter eller egendom
Förhindra eller undersök eventuella fel i samband med tjänsten
För att skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten
För att skydda mot rättsligt ansvar

 

Datasäkerhet
säkerheten för dina data är viktig för oss, men kom ihåg att ingen metod för överföring via Internet eller elektronisk lagringsmetod är 100% säker. Vi strävar efter att använda kommersiellt godtagbara medel för att skydda din personliga information, men vi kan inte garantera absolut säkerhet. Tjänsteleverantörer
Vi kan använda tredjepartsföretag och privatpersoner för att underlätta vår tjänst, för att tillhandahålla tjänsten på väg, för att utföra tjänsterelaterade tjänster eller för att hjälpa oss att analysera hur vår tjänst används.
Dessa tredje parter har endast tillgång till dina personuppgifter för att utföra dessa uppgifter för våra räkning och är skyldiga att inte avslöja eller använda dem för något annat syfte.

 

Analytics
Vi kan använda tredjepartsleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst.

Google Analytics

Google Analytics är en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google som spårar och rapporterar webbplatstrafik. Google använder uppgifter som samlats in för att spåra och övervaka användningen av vår tjänst. Denna information delas med andra Google-tjänster. Google kan använda aggregerade data för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget annonsnätverk.

Du kan välja bort att göra din aktivitet på tjänsten tillgänglig för Google Analytics genom att installera webbläsarens tillägg till Google Analytics. Förlängningen hindrar Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js och dc.js) från att dela information med Google Analytics om besökarnas aktivitet.

Mer information om Googles sekretesspraxis finns på Googles webbplats för sekretess och villkor: https://policies.google.com/privacy?hl=sv

 

Statcounter

Statcounter är ett verktyg för webbtrafikanalys.

 

Länkar till andra webbplatser
Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredjepartslänk dirigeras du till tredje parts webbplats. Vi rekommenderar starkt att du granskar sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker. Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehåll, sekretesspolicy eller praxis på tredjeparts webbplatser eller tjänster.

Barnens integritet
Vår tjänst accepterar ingen information under 18 år (“Barn”).

Vi samlar inte medvetet personligt identifierbar information från någon under 18 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att dina barn har gett oss personlig information, vänligen kontakta oss. Om vi ​​blir medvetna om att vi har samlat in personlig information från barn utan att bekräfta föräldrarnas samtycke kommer vi att vidta åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Ändringar av denna integritetspolicy
Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om alla ändringar genom att lägga upp den nya sekretesspolicyn på den här sidan.

Vi kommer att meddela dig via e-post och / eller ett framträdande meddelande i vår tjänst innan ändringen träder i kraft och uppdaterar ”ikraftträdandedatumet” högst upp i denna sekretesspolicy.

Vi rekommenderar att du regelbundet läser igenom denna sekretesspolicy för eventuella ändringar. Ändringar av denna integritetspolicy gäller när de publiceras på denna webbplats.

 

Kontakta oss
Om du har några frågor om denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss:

Via e-post: admin@beauty4us.se